Ποιοί είμαστε!

Αυγή Βεργάδη

Η Αυγή Βεργάδη είναι απόφοιτος του Πειραματικού Σχολείου Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.  Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο ΑΤΕΙ Ηπείρου, στο τμήμα λογοθεραπείας, απ’όπου και αποφοίτησε το 2011.  Εργάζεται από το 2011 ως λογοθεραπεύτρια, ενώ από το 2012 μέχρι και σήμερα είναι εξωτερική συνεργάτης με τα παιδικά χωριά SOS Ελλάδος, στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Θεσσαλονίκης. Επιμορφώνεται συνεχώς στον κλάδο της λογοθεραπείας, παρακολουθώντας σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες-διαλέξεις. Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (Σ.Ε.Λ.Λ.Ε.)

Ο χώρος μας!

_ION3459

Δημιουργήσαμε έναν χώρο φιλικό και ευχάριστο τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς που είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της θεραπευτικής διαδικασίας.

Back To Top

Με πολλή αγάπη για το αντικείμενο της λογοθεραπείας, δημιουργήθηκε το κέντρο λογοθεραπείας “κοάλα”. Βασική μας αρχή είναι η μοναδικότητα του κάθε παιδιού και πως η μάθηση πετυχαίνεται καλύτερα μέσω του παιχνιδιού. Το κάθε παιδί εντάσσεται σε εξατομικευμένο πρόγραμμα λογοθεραπείας, βάση των αναγκών του, ενώ παράλληλα εκπαιδεύονται και οι γονείς με συγκεκριμένες τεχνικές και εντάσσονται στη θεραπευτική διαδικασία αλλά και στο παιχνίδι.

Πού θα μας βρείτε

Νικηφόρου Φωκά 11
Θεσσαλονίκη 54621
Τηλέφωνο: 231 311 5661
info@koalacenter.gr

Social